Vi märker att du använder en äldre webbläsare som inte längre stöds fullt ut av vår webbplats och du kan därför uppleva vissa problem och begränsningar under ditt besök.

Vi föreslår att du istället använder Google Chrome alternativt Microsoft Edge där du ska få en komplett upplevelse av vår webbplats.

Clarion Collection Hotel Post

Kontaktinformation

Besök hemsida Boka

Hotel Post är centralt beläget vid Stora Torget i Oskarshamn, bara några minuters promenad från resecentrum och färjeläget. På Clarion Collection Hotel Post bor du i en anrik miljö. I huvudbyggnaden härstammar inredningen från tidigt 1900-tal. Det är högt i tak och i flera av rummen hittas enastående vackra kakelugnar, en miljö som rimmar väl med traktens historiska kännemärke som småländsk varvsstad.

Runt hörnet hittar du den gamla delen av staden, med sina kullerstensgator, konstateljéer och butiker. Hotel Post är beläget i två byggnader, som talar om varsin era i Oskarshamns historia. Det vackra huvudhuset är från 1905 och var tidigare stadens postkontor innan det byggdes om till hotell 1985 och totalrenoverades 2012. Den närliggande byggnaden är stadens före detta stadshotell, som renoverades 2003.

Middag ingår på Hotel Post

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Vi bjuder på eftermiddagsfika 15-17 och kvällsmaten bjuder vi på mellan 18-20 varje dag. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Relax

I vår relaxavdelning finner du en avslappnad atmosfär, behagligt inredd med tillgång till både gym och bastu.

Välkommen med husdjur

Vi erbjuder sex djurvänliga rum där din fyrbente vän är välkommen att följa med. Kom ihåg att ange vid bokning att du behöver ett djurvänligt rum, så du garanterat får rätt typ av rum!

Hunden får ej vistas i restaurangen, men är välkommen att vara med i lobbyn