Vi märker att du använder en äldre webbläsare som inte längre stöds fullt ut av vår webbplats och du kan därför uppleva vissa problem och begränsningar under ditt besök.

Vi föreslår att du istället använder Google Chrome alternativt Microsoft Edge där du ska få en komplett upplevelse av vår webbplats.

Best Western Sjöfartshotellet

Kontaktinformation

Besök hemsida Boka

I anslutning till Oskarshamns hamn ligger Best Western Sjöfartshotellet. Ett hotell med 42 rum i vackert område med kort avstånd till flera restauranger och stadskärnan.

På hotellet är det fri parkering och gästerna har tillgång till relaxavdelningen med bastu.

Alla 42 rum går i det maritima temat vilket ger en mysig känsla. På rummen finns det skrivbord och tillgång till gratis trådlöst internet. 

Vill du kombinera övernattningen med konferens så erbjuder hotellet konferensmöjligheter i Oskarshamn Sjöfartsförenings konferenslokal endast 300 meter från hotellet.

Välkommen med hund

På Sjöfartshotellet finns det flera hundrum där du är välkommen att ta med din hund (även katt, kanin m.m.)! Rummet kostar 250 kr extra per natt och då ingår matskål, lite godis, bajspåsar samt en skylt att hänga på dörren om att ni har djur på rummet.

Hundarna är välkomna att följa med in i den mindre matsalen, ej samma rum som buffén är serverad.

Välkommen att ta med dig kompisen på fyra tassar när du reser till Oskarshamn.

Best Western Sjöfartshotellet grundades 1957 och syftet var då att hålla husrum för sjömän i land. Nu för tiden finns här inte så många sjömän att härbärgera och kvar från den tiden lever nu nästan bara namnet.