Vi märker att du använder en äldre webbläsare som inte längre stöds fullt ut av vår webbplats och du kan därför uppleva vissa problem och begränsningar under ditt besök.

Vi föreslår att du istället använder Google Chrome alternativt Microsoft Edge där du ska få en komplett upplevelse av vår webbplats.

Restaurang Tuppen

Kontaktinformation

Besök hemsida

På Oskarshamns Folkhögskola erbjuds inte bara utbildningar av hög klass. Här kan du avnjuta god mat i restaurangen eller hyra lokal för konferens.

Restaurang Tuppen

Restaurang Tuppen serverar dagens lunch. Vi erbjuder husmanskost av hög klass med en frikostig salladsbuffé. Det finns alltid ett vegetariskt alternativ som fått samma omsorg. Goda och nyttiga måltider lagade från grunden – så jobbar vi.

Lika självklart är det att vi köper KRAV-märkta, ekologiska och närproducerade varor så långt det går samt väljer råvaror efter säsong.

Axel Munthes Konferenscenter

Centralt i Oskarshamn med utsikt över staden ligger Axel Munthes konferenscenter. I en trivsam och stimulerande atmosfär erbjuder vi fina konferensrum för stora och små sällskap.

Vi har stor erfarenhet av att arrangera konferenser. Med hög servicenivå och erkänt god mat hjälper vi er till kvalitetsfyllda möten. Välj mellan olika paketlösningar där fika och lunch ingår. Som avslutning på dagen erbjuder restaurang Tuppen även finare menyer och bufféer.

Lokalerna är modernt utrustade med fast och trådlöst internet, PC-kanon, ljudanläggning med mickar och headset samt hörslinga. Det finns möjlighet att låna dator kostnadsfritt. Frukt och vatten ingår alltid. Tveka inte att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig och ditt företag!

För frågor om konferens, kontakta Bodil Johansson:
0491-768105
bodil.johansson@ofhsk.se